Tøjbestilling

SAMARBEJDE MED SPORTMASTER OG ADIDAS

I BSV af 2016 spiller vi i kvalitetstøj fra Adidas og har Sportmaster som samarbejdspartner omkring levering af tøjet. Vores samarbejdsaftale indebærer at vi forpligter os til kun at handle via Sportmaster og til at alle spillere i klubben skal spille og træne i Adidas.

Ved at melde dig ind i Sportmasters kundeklub og tilmelde dig BSV og Sportmasters kick-back aftale så bidrager du til klubbens økonomi. Hver gang du handler i Sportmaster i Lyngby Storcenter så går 4% af dit køb direkte til BSV - uanset hvad du køber.

INDIVIDUEL BESTILLING

Hvis du som individuel spiller ønsker at købe BSV kamp- eller træningstøj kan du gøre det på følgende link:

www.bsv-shop.dk

Tøjet bestilles på websiden og levering sker til BSV kontoret på Rundforbi Stadion, hvorfra fakturering også sker.

Sportmaster arbejder i øjeblikket på en opgradering af websiden og forventer at være færdig i maj 2018. Herefter vil levering ske dagen efter bestilling og betaling sker ved bestilling. De forventer at det bliver Danmarks hurtigste webside for sportstøj og det glæder vi os meget til.

Husk - hvis du er ny spiller så spørg din træner eller holdleder hvilket rygnummer du skal bestille så du undgår at vælge et nummer, der allerede er brugt af en holdkammerat.

HOLDBESTILLING

Hvis I som hold ønsker at bestille nye kampsæt,  nyt træningstøj, paradedragter eller en hættetrøje ifbm en rejse, så skal I afgive en samlet bestilling.

Bestillingen sker ved at udfylde følgende bestillingsark:

(nyt bestillingsark er under udbarbejdelse)

Inden bestillingen sættes igang får I et prisoverslag fra Sportmaster til godkendelse.

Såfremt I har en sponsor, der skal have sit logo tryk på tøjet udarbejdes der en grafisk prøve af tøjet, som godkendes af sponsor inden endelig bestilling. Pris for sponsortryk aftales individuelt da det afhænger af antal farver på logo, størrelse mv. Når I bestiller tøj med logotryk kan det være en god ide at bestille ekstra logomærker, der kan trykkes på tøj til nye spillere på holdet. Det er dyrt at lave enkelte tryk så derfor er det en god ide at trykke nogle ekstra i første omgang.